Για πείτε μου πού στο διάτανο είναι η διαφορά

Και τα παιδιά στην Ελλάδα στερούνται των πάντων;;

Μπά δεν ειναι κάτι το σημαντικό,το βαρύγδουπο ή μια είδηση βόμβα,μια απλή σχολική γιορτή είναι σε χωριό έξω απο τη Θεσσαλονίκη.Παιδάκια σχετκά καλομαθημένα και άρτι αφιχθέντα στο προάστιο που μετατρέπεται σε φελλινικό τοπίο απο τις αναχωρήσεις οικογενειών για οικονομία δυνάμεων και χρημάτων.

Για να μελετήσουμε ολοι μαζί ομού αντάμα αυτες τις φατσούλες.. ναί φυσικά είναι κι ο γιος μου μέσα.. φυσικά το μητρικό άτσαλο βίντεάκι.Για πείτε μας πού είναι η διαφορά σε αυτά τα παιδιά και τους έκλεψαν το όνειρο.. πού είναι η διαφορά,μήπως αυτά έκλεψαν ή μήπως οι γονείς τους με το μεροδούλι μεροφάι;

Πού είναι η διαφορά με τα παιδιά της υπόλοιπης Ευρώπης.. να σας εξηγήσω πού είναι η διαφορά.Αυτά μεγαλώνουν με την ετικέτα του κλέφτη, μεγαλώνουν στην ανασφάλεια και το όνειδος,τη κατακραυγή.. μεγαλωνουν μαθαίνοντας να ντρέπονται για την Ελλάδα ..Μεγαλώνουν σε μια ανθρωποφάγα Ελλάδα σε ανθρωποφάγα Ευρώπη.

Δεν βαριέσαι αυτή η χώρα μιά ζωή θα υποφέρει είτε μνημόνια είτε όχι.Αλλά τα παιδιά που μεγαλώνουν σε αυτην τη χώρα τουλάχιστον μαθαίνουν να την τιμούν απο μωρά. Και συμπεριλαμβάνω και τα δικά μου.
Η χώρα δεν τα τιμά

Έτσι για την τιμή των όπλων,μπράβο στον διευθυντή κ.Ζδράλη που κράτησε το σχολείο χωρίς καμμία υποστήριξη και χωρίς να “κυνηγάει” τους γονείς.
Άξιος!
Καλό σας βράδυ!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s